Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy továbbra is itt van velem és érdeklődik.
Ma, tovább mehetünk egy lépéssel?

Nézze meg itt ezt a videót, hogy a kevés számú beavatottak közé tartozzon Ön is!

NE INDULJON ÚTNAK, AMÍG EZT EL NEM OLVASSA!

A nyugalma és a pihenése múlhat ezeken az információkon!

Előfordult már Önnel, hogy a
- szállodai szoba, amit lefoglalt, nem éppen úgy nézett ki, mint a fotókon
- vagy, bár kért reggelit, de olyanról ők nem is hallottak
- vagy városnézés közben, egyszer csak már nem volt meg az útlevele, a bankkártyája, vagy az autójukat feltörték, netán elvitték!

Van megoldás, hogy Ne kerüljenek ilyen helyzetbe, vagy ha beüt a balsors, akkor azt profin oldják meg!

A 13 alap dologból 1, ami az utazáshoz nélkülözhetetlen!

Például az egészség!

Egy betegség, baleset soha nem jön jókor. Pláne nem akkor, ha éppen a hétköznapokból kiszakadva felhőtlen pihenéssel, kalandozással, kulturális kikapcsolódással töltődünk fel. Hogy az utazás ne gond legyen, hanem igazán felhőtlen kikapcsolódás,
kérje most a 

„13 alap dolog, ami az utazáshoz nélkülözhetetlen!”

tanulmányt, amelyben nélkülözhetetlen információkat talál arról, hogyan utazzon biztonságosan és mit tegyen külföldön, szorult helyzetben.

Aludjon nyugodtan, pihenjen felhőtlenül! Legyen biztonságban, amíg utazik!

Egy utazás és annak előkészülete akkor jó, ha van benne például humor is, ahogy mondjuk, Woody Allen látja:
„Az utazási irodában azt mondták, 7 éjszakát tölthetek Hawaii-n. De egyetlen napot sem?”

Annak, aki szereti, ez a fanyar humor élvezetessé teszi a készülődést, de amikor igazán jól akarjuk érezni magunkat, akkor a jó kedv mellett elengedhetetlen, hogy biztonságban menjünk el otthonról, biztonságban hagyjuk itt szeretteinket, lakásunkat, értékeinket.

Miért hallgasson rám?

A lányunk az USA-ban járt egyetemre és éveken át mindennapos gondunk volt, télen és nyáron is, hogy mikor foglaljunk repülőjegyet haza és vissza, mert egy út alkalmával akár 40-50 ezer forintot is nyerhettünk, vagy veszthettünk a jegy árából, ha ügyesek voltunk, vagy ha nem figyeltünk eléggé.  
Az elmúlt évek során nagyon sokat bosszankodtam amiatt, mert a megrendelt repülőjegyem pár nap múlva felébe került.
Elegem lett a bizonytalanságból, hogy sosem tudom, mikor kezdjem el a foglalást, hogy ne legyen túl korán, vagy túl későn.

Ezért módszeresen utánajártam mindennek. 2,5 éve megtaláltam a megoldásokat, azóta többször leteszteltem és most úgy döntöttem, nem várok senkire, én magam nyújtok segítő kezet minden utazó társamnak!  
Rengeteg tapasztalatot szereztünk az elmúlt évek alatt, nem csak a repülőjegy foglalásban, hanem az utazásokban is. Mire érdemes, mire elengedhetetlen figyelni, hogy nyugodtan és biztonságosan hagyjuk el az otthonunkat, és felhőtlenül tudjuk élvezni az utazásainkat. Ne érjenek lehetőleg váratlan, és nem kívánt meglepetések!
Ezt most mind átadom Önnek, mert nem mindegy, hogy a pénz kinek a zsebében marad, és valóban élmény lesz-e egy utazás, vagy rémálom!