slide-0123 éve létezik a World Travel Awards. Ez olyan díj, amit az utazási iparágban osztanak ki, és hasonló filmesek Oszkár díjához. Egy nagy különbség minden képpen van, mégpedig, hogy ezt a díjat alapvetően az utazók adják a szavazataikkal és nem egy esetleg befolyásolható zsűri.
Szerintem ettől még értékesebb!
További érdekessége, hogy földrészenként is megmérettetnek a különböző kategóriák szereplői, és utána készül egy éves összesítés is. Pár napja osztották ki Jamaicában, a Caribi és Észak Amerika-i díjakat.
Hol is tették volna máshol, mint egy földi paradicsomban a Sandals Resort-ban, amely Jamaicában is kiemelkedő gyöngyszem. Csak, hogy tudjuk, és csorogjon a nyálunk, ennek az elképesztően szép Resortnak további paradicsomai vannak Antigua, Szt Lucia, Barbados, Grenada és Bahama szigetén is!

Először, emeljük ki azt a két díjazottat, akinek a szolgáltatását érdemes igénybe venni, mert ők a legjobbak, ha Észak Amerikában utazunk. A győztes légitársaság a Delta Air Lines, a legjobb repülőtér pedig Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, USA.

Mellesleg ilyen a jamaicai paradicsomi resort ajánlója saját magukról és a World Travel Awards-ról. Már ez a képsorozat és egy élmény.